درباره وبلاگ


به وبلاگ من خوش آمدید
آخرین مطالب
پيوندها
نويسندگان
هنردست
دارا ی کارشناسی حسابداری از دانشگاه ازاد




واد لازم:

کنجد.................................1/5 پیمانه

شکر.................................1 پیمانه

عسل...............................3 قاشق غذاخوری

روغن................................2 قاشق غذاخوری

آب زعفران..........................1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

شکر،عسل و روغن را در ظرف کوچکی ریخته روی حرارت ملایم بگذارید تا مواد کاملا حل شده،شکر آب شود و طلایی رنگ شود...

سپس زعفران را افزوده و در آخر کنجد را اضافه کنید و هم بزنید تا کنجدها کمی طلایی شوند...

سوهان را با قاشق مربا خوری داخل سینی چرب شده با فاصله بریزید...

بعد از سرد شدن سوهان ها را از سینی جدا کرده و در ظرف دردار دور از رطوبت و گرما نگهداری کنید...

نکته:برای اینکه بدانید سوهان آماده است،مقدار کمی از سوهان را روی سینی بریزید،اگر فورا بسته شد و زیر دندان ترد بود،سوهان آماده میباشد...

 


برچسب‌ها: شیرینی, شیرینی عیدنوروز, شیرینی آسان


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:







دو شنبه 21 اسفند 1391برچسب:, :: 1:47 ::  نويسنده : فریبا